Over piercings

Over Piercings

Als piercer bij Studio Flash beschik ik over een ruime ervaring.

Ons studio is een begrip in Noord Nederland en wordt door vele mensen bezocht. U bent bij ons op een vertrouwd adres!

Wij verdoven niet, omdat dit ten eerste volgens de wet verboden is en ten tweede totaal niet nodig is omdat het over het algemeen alleen maar zenuwen zijn die parten spelen. Hierbij willen wij gelijk waarschuwen voor piercers die tongen verdoven, ga hier nooit naartoe want een tong verdoven is ten strengste verboden, en kan bovendien als uiterste gevolg zelfs dodelijk zijn. U kunt dit bij elke arts navragen.

Wij werken volgens de wettelijke richtlijnen en zijn hiervoor ook goedgekeurd.

Alle piercings plaatsen wij zonder afspraak (alleen voor intiem is het handig eerst even te bellen of er plaats is ) en de piercingen worden dan zonder andere aanwezige klanten geplaatst, voor uw eigen privacy. Net als andere klanten bent u verplicht een vrijwarings formulier in te vullen en u ID te tonen. Deze formulieren liggen net als de anderen niet voor inzage en dienen alleen voor eigen administratief gebruik en voor controle van de GGD. Personen beneden de 16 jaar dienen toestemming van de ouders te hebben (er dient een van de ouders bij aanwezig te zijn om het formulier te tekenen). Wij piercen volgens de richtlijnen personen vanaf 12 jaar. Wij van studio Flash hebben het recht mensen te weigeren, wanneer hier een reden voor is.

In onze shop kunt u ook terecht voor een ruime collectie piercing sieraden. Staafjes, ringetjes, gekleurde balletjes komt u onder andere bij ons tegen, dit alles staat ruim opgezet in onze vitrine.

Komt u bij ons met een sieraad die niet bij onze studio gekocht is, dan brengen we dit niet in.