Tandkristallen

Tandkristallen zijn gemaakt door de bekende firma Swarovski en ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.Swarovski Tandkristal

Het plaatsen doet geen pijn en beschadigt ook je tand niet.
Dit komt omdat wij een speciale lijm gebruikt voor de tanden, deze is transparant en is nauwelijks zichtbaar op de tand.
De lijm die wij gebruiken is tevens ook een sealing, dit houdt in dat na uitharding geen bacteriën onder het kristal kunnen komen.
Deze lijm is namelijk een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde.

Hoe word het tandkristal geplaatst:
Eerst word de tand gereinigd met een speciale ontsmettende tandreiniger, hierna wordt er een klein beetje etsmiddel aangebracht.
Dan wordt de tand droog gemaakt. De lijm wordt op het kristal geplaatst en wordt op de juiste positie gezet op de tand zoals wij dat met u hebben doorgenomen. Omdat de lijm niet uit zichzelf uithard wordt er een speciale uithardingslamp gebruikt.
Na het plaatsen van uw tandkristal raden wij u aan, vaak te glimlachen zodat iedereen van uw sieraad kan genieten.

Nazorg van het tandkristal:
* Als het tandkristal geplaatst is mag u gedurende 1 uur niets eten of drinken.
* Bovendien raden wij u aan om de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken te drinken en pas na 12 uur uw tanden te poetsen.
* Wees voorzichtig de 1ste dag met hard voedsel zoals harde broodjes, appels e.d. want dit kan ervoor zorgen dat het steentje loslaat.
* Probeer ook zo weinig mogelijk met de tong langs het tandkristal te gaan. Het zal in het begin een beetje vreemd aanvoelen maar dit went heel snel.
* Gebruik nooit scherpe voorwerpen in uw mond.

De prijs is € 15,00 per tandkristal